Футболист номер 1 на България Кирил Десподов иска да напусне

...
 Футболист номер 1 на България Кирил Десподов иска да напусне
Коментари Харесай

Десподов: Не съжалявам, че цяла България ме мрази

 

Футболист номер 1 на България Кирил Десподов желае да напусне шампионата ни. Нападателят е уведомил управлението на " Лудогорец " за своето предпочитание.

Това той загатна след успеха над " Черно море " във Варна, направила разградчани първенци за 12-и следващ път.

" Може и това да е бил последният ми мач за " Лудогорец ", не се знае. Няма да приказвам дали има предложения, просто споделям, че съм декларирал желанието си пред шефовете в клуба. Те го знаят, желая да изляза в Европа. С оглед статистиката, която направих този сезон, това е най-хубавият ми, откогато играя футбол. Заслужавам отново да изляза в Европа и се надявам да уважат желанието ми.

„ Когато пристигнах в " Лудогорец " преди 3 години, доста хора споделяха: „ ти вманиачен ли си, за какво се връщаш в България “. Аз не скърбя, че започнах тази крачка. Спечелих всичко, което може тук. Два пъти станах футболист на годината. Мисля, че и аз и клубът си помогнахме взаимно да спечелим титли и да съм благополучен, че съм останал тук.

Не скърбя за нищо, не скърбя, че цяла България ме ненавижда. Гледам си играта и кариерата и нищо друго не ме интересува. Ще се веселя тимът да играе в Шампионска лига “, показа Десподов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР